Xbox oneXbox behoort al jaren tot de absolute top van spelcomputers. Menig kind en volwassenen heeft de spelcomputer dan ook op zijn verlanglijstje staan. Natuurlijk wil je een Xbox graag kado doen, maar de hoge aanschafprijs houdt je tegen. Gelukkig kan je nu een GSM met Xbox kado abonnement afsluiten. Je krijgt dan bij je nieuwe telefoon abonnement een gratis Xbox kado. Je bespaart zo flink wat geld omdat je geen nieuwe Xbox hoeft te kopen en je kan iemand heel gelukkig maken met een uniek verjaardagskado.

Een gratis Xbox daar zit vast een haakje of oogje aan? In principe is het enige haakje dat je tegenkomt het feit dat je een telefoonabonnement moet afsluiten. In plaats van een nieuwe telefoon kies je dit keer voor een Xbox. Het abonnement is vaak net zo duur alleen door de besparing op een GSM kunnen de providers een GSM met xbox kado geven. Deze besparing is voor hun flink en jij kan direct profiteren van de voordelen van een abonnement met gratis Xbox. Een GSM met Xbox kado is natuurlijk het mooiste dat je iemand kan geven voor zijn verjaardag.

De Xbox is vanaf het begin eigenlijk net zo’n groot succes als de Playstation 3. Beide spelcomputers strijden dagelijks voor de top in verkopen. Maar wat is de reden dat de Xbox zo populair is? Waarschijnlijk de exclusieve titels en de hoge beeldkwaliteit waarmee je spelletjes kan spelen. Het is vaak lastig kiezen tussen een Playstation of Xbox en vaak zijn de games een hulpmiddel om te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan de exclusieve first person shooter Halo die alleen op de Xbox is uitgebracht. Daarnaast is er nog Gears of Wars, Fable, Lips en natuurlijk het succes spel Kinect. Met Kinect wordt de Wii vergeten en heb je zelf een echte multiplayer in huis. Door een GSM met Xbox kado abonnement af te sluiten krijg je de spelcomputer snel in huis en uiteraard zonder er iets voor te betalen.

Een reden waarom veel mannen, vrouwen en kinderen kiezen voor een Xbox is het complete multimedia pakket. Je kunt met de Xbox direct HD films kijken, maar ook televisie programma’s of uiteraard spelletjes spelen. Met een Xbox heb je de keuze uit duizenden spellen, waardoor er voor iedereen wel iets tussen zit. Eventueel kan je een tablet of smartphone koppelen aan de Xbox om zo de besturing te vereenvoudigen. Zet bijvoorbeeld een filmpje op je smartphone of tablet en stream deze live via je Xbox. Je kan natuurlijk ook populaire films bekijken met een abonnement op Netflix. Vooral deze combinatie is enorm populair de laatste paar maanden. Als je nu echt een Xbox wilt hebben, maar er geen geld voor hebt dan is een GSM met Xbox kado abonnement de ideale oplossing. Je krijgt zo een gratis Xbox zodra je een abonnement afsluit bij KPN of T-Mobile. De leukste deals vindt je hieronder online in zodat je deze direct kan afsluiten voor een gratis Xbox.

Heb jij geen nieuwe GSM nodig? Maar je wilt wel graag een gratis Xbox? Een GSM met Xbox kado abonnement is dan de ideale oplossing. In plaats van een dure smartphone krijg je gewoon een Xbox kado. Misschien is dit zelfs wel veel leuker dan een nieuwe smartphone? Dit is de reden dat steeds meer consumenten kiezen voor een nieuwe Xbox in plaats van een nieuwe smartphone. Online kan je de leukste deal uitkiezen en bepalen bij welk abonnement jij graag een gratis Xbox wilt.