wii uDe Wii u wordt door vele als de grote opvolger van de Wii spelcomputer gezien. De Wii zelf was een enorm succes en een opvolger kon niet uitblijven. Uniek aan de Wii U is dat er gekeken is naar echte trends. Steeds meer games liefhebbers spelen een spelletje op de tablet. Dit betekent dat de Wii u gecombineerd werd met een soort tablet controller. Eén persoon speelt via de tablet en de rest gebruikt gewoon de standaard wii controllers. Je kunt zo de oude controllers gebruiken in combinatie met je oude Wii. Uiteraard moet je dan wel de nieuwe Wii u hebben. Als je geen zin hebt om daar veel geld aan uit te geven dan kan je gebruik maken van een GSM met kado abonnement. In plaats van een abonnement met een nieuwe telefoon kado krijg je dit keer direct de nieuwe Wii U. Hier maak je natuurlijk het hele gezin direct blij mee.

De Wii U kan eigenlijk gezien worden als een upgrade van de originele Wii. Door de toevoeging van een soort tablet controller zijn de mogelijkheden nog groter dan voorheen. Zo kan de bestuurder van de tablet opdrachten uitvoeren die met de gewone controller niet mogelijk zijn. Dit alleen is al een reden om een nieuwe Wii U in huis te halen in plaats van een oude Wii. Nog een groot voordeel is dat deze spelcomputer voor het eerst in Full HD is. Hier liep de oude Wii natuurlijk erg in achter. Op de Playstation 3 kan je natuurlijk allang in Full HD spelletjes spelen. De Wii U liep hierop achter, maar hierbij is het nu ook mogelijk om games te spelen in 1080p HD. Ben je benieuwd hoe het is om op een nieuwe Wii U te spelen? Je kunt een Wii u gratis krijgen door te kiezen voor een GSM met Wii u kado abonnement.

Naast de manier van spelen en de weergave van de beelden zijn er intern wat dingen verandert. Zo sluit je de Wii U vanaf nu aan met een HDMI kabbel om Full HD beelden te krijgen. Daarnaast zijn er 4 USB poorten waar je gebruik van kunt maken en de interne opslag is enorm uitgebreid. Zo had je eerst ruimte om voor 512 MB spelletjes op te slaan terwijl er nu een ruimte is van 32 GB. Dit kan zelfs worden uitgebreid door gebruik te maken van een SD kaart. Verder is het mogelijk om de oude spellen van de Wii te spelen op de nieuwe Wii U. Ben je benieuwt hoe de speelervaring zal zijn? Sluit vandaag nog een GSM met Wii U kado abonnement af en krijg de nieuwe spelcomputer gratis thuisbezorgt.

Een groot voordeel aan de Wii U zijn de exclusieve titels. Dit zijn vooral titels die zijn weggelegd voor het hele gezin. Denk hierbij aan Mario Kart of Mario Party stuk voor stuk bekende titels van Nintendo waar je met het hele gezin van kan genieten. Uiteraard kan je ook het klassieke Mario in multiplayer spelen. Deze exclusieve Mario titels zijn alleen verkrijgbaar op de Wii en dat is natuurlijk extra leuk. Vooral als je de nieuwe spelcomputer helemaal gratis thuisbezorgt krijgt. Dit kan met een GSM met Wii U kado abonnement. Zo heb je gratis de nieuwste spelcomputer in huis.

Als je een GSM met Wii U kado abonnement afsluit dan ben je vaak minder geld kwijt dan voor een nieuwe telefoon. Een smartphone is namelijk een stuk duurder en als je oude telefoon nog werkt dan kies je natuurlijk voor de Wii U. Profiteer vandaag nog van deze super deal in combinatie met grote providers als KPN of T-mobile. Binnen een paar seconde heb je een GSM met Wii U kado abonnement in handen.