vodafoneVodafone is de provider met de meeste aanbiedingen voor een gsm abonnement met kado. Je kunt hier altijd profiteren van een scherpe aanbieding, waarbij je een leuk kado krijgt. Zo geeft de provider graag de nieuwe iPad Air weg of een LED televisie. Bij vrijwel ieder kado kan je bij Vodafone wel een abonnement afsluiten. Dit is bij lang niet alle providers mogelijk, waardoor je zeker weten een voordeel hebt bij deze provider. Zo kan je bij de provider een abonnement afsluiten zonder bij te betalen en krijg je altijd de laagste maandlasten.

Je wilt natuurlijk een luxe kado bij je nieuwe Vodafone abonnement, maar hoe is het mogelijk om voor zo’n laag maandbedrag een luxe kado te krijgen? Het is eigenlijk heel simpel geregeld bij de provider. Normaal krijg je een luxe smartphone kado bij het afsluiten van een abonnement. Een smartphone kost nieuw al snel € 600 of meer. Dit betekent dat de provider deze kosten voor jouw betaald. Maar als je geen smartphone erbij neemt dan is de provider natuurlijk veel minder geld kwijt. De kosten voor een smartphone worden daarom omgezet in een luxe kado. Ze zijn beide even duur en daarom kan je dezelfde abonnementskosten betalen en een kado krijgen.

Ben je benieuwd wat voor een abonnement je moet afsluiten voor bijvoorbeeld een iPad Air? Je kunt hier heel eenvoudig achter komen door op de website de aanbiedingen te bekijken. Je hebt geen standaard abonnement bij een iPad Air. Zo kan je kijken welk abonnement het goedkoopste is en wat je hiervoor krijgt. Blijkt dit niet genoeg te zijn om je maandelijkse abonnementskosten te dekken? Kies dan voor een hoger abonnement. Vaak betaal je slechts een paar euro bij voor meer belminuten of een hogere internetbundel. De abonnementen hebben wel één ding gemeen en dat is een looptijd van 24 maanden. Het is niet mogelijk om een luxe kado te krijgen bij een abonnement van een jaar. Als dit wel mogelijk is dan dien je bij een duur kado vaak zelf bij te betalen. Uiteraard ben je dan als nog goedkoper uit dan zelf een nieuwe iPad Air te kopen in combinatie met een abonnement van een jaar.

Naast een leuk kado wil je natuurlijk weten wat de voordelen van een abonnement bij Vodafone zijn. Natuurlijk wil je een gratis iPad of LED televisie krijgen, maar wat heeft Vodafone zelf te bieden? Als eerste zijn er twee soorten abonnementen. Je hebt het standaard abonnement met belminuten, smsen en internetbundel. Naast dit abonnement heb je nog een RED abonnement. Dit is een abonnement speciaal voor 4G smartphone. Bij een RED abonnement krijg je 4G ondersteuning en kan je snel internetten op je smartphone. Je betaald hier uiteraard meer voor, maar het is belangrijk van je smartphone of dit meerwaarde heeft. Er zijn op dit moment slechts een paar toestellen met 4G ondersteuning. Als je smartphone dit niet heeft of als je helemaal geen smartphone hebt dan kan je net zo goed kiezen voor geen 4G ondersteuning. Je betaalt dan lagere maandlasten en je krijgt voor weinig geld een luxe kado, dat je helemaal zelf mag uitzoeken.

Je kunt Vodafone online vergelijken met andere providers tijdens het uitzoeken van een kado. Bij alle kado’s kan je online zien wat de scherpste aanbieding is voor een nieuw abonnement. Je kan zo vergelijken welk abonnement het beste bij je past als je een nieuw abonnement afsluit. Zo kan je altijd de beste deal pakken bij Vodafone met een gratis kado.