tomtomAls je nog geen TomTom in huis hebt dan weet je absoluut niet wat je mist. Je kunt binnen een handomdraai werkelijk overal in Nederland de weg vinden. Het maakt niet uit of je ineens naar de andere kant van het land moet, TomTom weet de weg. Als je een luxe versie van TomTom neemt dan weet je voortaan zelfs de weg vinden buiten Nederland. Zo wordt een vakantie niet meer eindeloos zoeken in dorpjes naar vreemde straatnamen. TomTom brengt je gewoon rechtstreeks naar je bestemming aan de andere kant van Europa. Dit is natuurlijk ideaal, maar helaas is een TomTom niet goedkoop. Gelukkig kan je vanaf nu een gratis TomTom navigatie kado krijgen. Door een GSM met TomTom navigatie kado abonnement af te sluiten betaal je helemaal niets voor een nieuwe navigatie. Het enige dat je hoeft te doen is afzien van een nieuwe smartphone en een abonnement afsluiten met gratis TomTom.

TomTom is de laatste jaren veel meer geworden dan alleen een navigatie. Natuurlijk kan je kiezen voor een standaard versie met alleen Nederland of de Benelux. Naast de standaard versie kan je kiezen voor een TomTom navigatie met extra mogelijkheden. Als je gewoon een simpele navigatie wil dan kies je voor een TomTom Start. In principe heb je met een TomTom Start gewoon een navigatie waar de weg mee getoond wordt. De straatnamen worden simpel in het Nederlands gezegd en de borden boven de weg worden getoond. Dankzij de geavanceerde rijstrokenaanwijzingen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede navigatie. Als je gewoon een TomTom navigatie wilt hebben en niets meer dan is de Start prima. Je kunt de TomTom start gratis krijgen door een GSM met TomTom navigatie kado abonnement af te sluiten.

Als je een TomTom kado krijgt waarom zou je dan een simpele variant nemen? Je kunt namelijk ook direct voor een luxe dure TomTom gaan. Hier heb je nog veel meer aan dan alleen het navigeren van de weg. Voor een upgrade kan je kiezen uit de Via en Go. De eerste upgrade van de start serie is de TomTom Via. Met de TomTom Via kan je jouw gratis navigatie besturen met je stem. Dit voorkomt ongelukken en je kunt handsfree navigeren. Handig als je ineens naar een andere bestemming moet. Dankzij de Speak & Go kan je de TomTom Navigatie helemaal bedienen met alleen je stem. Naast de stembediening kan je handsfree bellen via je TomTom. Door te kiezen voor een GSM met TomTom navigatie kado abonnement krijg je de TomTom Via helemaal gratis.

Als je een TomTom toch gratis kado krijgt dan kan je nog een stapje verder. De TomTom Go is absoluut de meest luxe uitvoering van het populaire navigatiesysteem. Dit systeem werkt helemaal op live navigatie. Dit betekent dat je altijd de meest up-to-date verkeersinformatie krijgt. Als de weg ineens verandert dan weet jouw TomTom het direct. Dit betekend nooit meer kaarten updaten of oude kaarten. Daarnaast past TomTom zelf de weg aan zodra er een file of afsluiting is. Je kunt zo gewoon niet meer verkeert rijden op basis van de TomTom Go. Nog een leuk extraatje zijn de interactieve kaarten van de TomTom Go. Bekijk bijvoorbeeld via de interactieve kaart direct alle bezienswaardigheden in een stad. Tik de stad aan en TomTom berekent direct de snelste route naar bijvoorbeeld de Dom in Utrecht. Klinkt de TomTom Go helemaal ideaal voor jouw? Je kunt de nieuwste TomTom Go gratis kado krijgen bij een telefoon abonnement. Door direct een GSM met TomTom navigatie kado abonnement af te sluiten kan je snel gratis op stap. De nieuwe TomTom krijg je gratis thuisbezorgt en je kunt direct Europa intrekken. Bestel de GSM met TomTom navigatie kado abonnement nu direct online bij één van de grote providers als KPN , T-mobile , Vodafone.