telfortTelfort is natuurlijk bekend van de leuke reclames, maar is nog niet echt bekend van de gsm met kado acties. Toch is het zeker weten mogelijk om een leuk kado te krijgen bij een Telfort abonnement. Je kunt ervoor kiezen om geen smartphone kado te krijgen, maar een leuk kado is natuurlijk mooi meegenomen. Maar wat kan Telfort je allemaal bieden naast een leuk kado? Want een kado actie kan natuurlijk iedere provider voor je regelen.

Telfort heeft als eerste altijd een scherp tarief voor een nieuw abonnement. Je krijgt hiervoor altijd belminuten en een databundel. Het maakt dus niet uit of je een smartphone hebt of niet. Je kunt gewoon gebruik maken van een databundel en internetten, wanneer je dit wil. Een databundel krijg je zelfs met een kado al vanaf 500 MB. Daarnaast kan je abonnementen afsluiten met heel veel belminuten. Een abonnement begint met 150 belminuten en eindigt met 1000 belminuten per maand. Je kan zo bijna onbeperkt bellen want 1000 belminuten staat garant voor bijna 17 uur onbeperkt bellen.

Je kan kiezen voor een leuk kado, maar ook voor een nieuwe telefoon. Een abonnement is bij Telfort altijd standaard zonder telefoon. Het is wel mogelijk om een telefoon erbij te krijgen, maar als je hiervoor kiest dan lease je de telefoon. Dit betekend dat je een vast bedrag per maand betaalt voor je toestel. Na afloop van je contract lever je de telefoon weer in. Vervolgens krijg je zelf weer een nieuw toestel. Zo blijf je constant het nieuwste toestel houden en kan je gebruik maken van een scherp abonnement. Een lease abonnement is namelijk over het algemeen goedkoper dan een kado abonnement. Dit is wel iets om mee te nemen in de overweging van een gratis smartphone bij een Telfort abonnement.

Als je al in het bezit bent van een Telfort abonnement, dan kan je natuurlijk kiezen voor verlenging. Met een verlenging behoud je gewoon het oude nummer. Je kan vaak wel iets bezuinigen op de kosten doordat je al langer klant bent. De prijzen van mobiele telefonie gaan de laatste jaren namelijk omlaag. Door een abonnement te verlengen kan je profiteren van een goedkoper abonnement. Daarbij kan je weer opnieuw een nieuw kado uitzoeken en besparen op je vaste lasten. Dit is natuurlijk nog leuker want je betaald minder terwijl je er veel meer voor terug krijgt. Je kunt Telfort online vergelijken met andere providers met een kado abonnement.

Mocht je kiezen voor toestel lease als kado, dan kan je profiteren van een extra scherpe prijs. Telfort is de goedkoopste in het leasen van toestellen. Wil je het toestel uiteindelijk kado krijgen in plaats van lenen? Dit kan, je kan namelijk aan het einde het toestel afkopen met een rest som. Zo heb je eigenlijk je eigen kado tegen een scherpe prijs bij elkaar gespaard. Veel klanten van Telfort noemen dit een pluspunt naast het feit dat de provider gewoon op een KPN netwerk werkt. Nog een voordeel van Telfort is dan je na 10 minuten altijd gratis belt. Zo kan je nooit te snel over je bundel heengaan met een lang gesprek.

Heb je geen zin in toestel lease? Kies dan gewoon een leuke telefoon met kado uit bij je Telfort abonnement. Je kan helemaal zelf bepalen welk kado jij leuk genoeg vindt voor een abonnement bij Telfort. Dit is natuurlijk het kado dat je uiteindelijk thuis gestuurd krijgt. Het enige dat je hoeft te doen is online een abonnement afsluiten of verlengen. Hier krijg je vervolgens een leuk kado en abonnement voor terug bij Telfort.