tele2Als je echt puur opzoek bent naar een gsm abonnement met kado dan kan je het beste naar Tele2 gaan. Tele2 is altijd het goedkoopste met een deal voor een gratis kado. Daar komt nog eens bij dat je werkelijk alles kado kan krijgen van de provider. Je kunt denken aan een nieuwe Home Cinema Set, LED televisie, iPad Air of zelfs een nieuwe Samsung Galaxy Tab. Tele2 is de voordeligste provider en geeft ook nog eens het grootste kado weg. Zit daar geen addertje onder het gras? Nee hoor ze willen je gewoon heel graag als klant. In plaats van een luxe smartphone geven ze je gewoon een leuk kado. Een kado dat je eigenlijk veel liever wilt hebben dan een nieuwe smartphone.

Gratis iPad kado bij Tele2

Leuk dat je een iPad bij een abonnement van Tele2 krijgt. Maar wat houdt een abonnement eigenlijk in? Het is misschien wel scherp, maar misschien krijg je een stuk minder belminuten vergeleken met Vodafone. Dit klopt eigenlijk voor een klein deel. Ja je hebt hele scherpe abonnementen met een luxe kado en minder belminuten. Maar wie zegt dat je niet gewoon al genoeg hebt aan 450 belminuten en een databundel van 2,5 GB? Mocht dit niet genoeg zijn voor een paar euro meer heb je als nog een hoger abonnement. Zelfs met een kleine verhoging ben je nog steeds goedkoper uit vergeleken met de meeste telefoon abonnementen met kado. Dit maakt Tele2 zeker weten een leuke optie om te vergelijken voor een gratis iPad.

Tele2 met kado bij verlengen

Heb je al een Tele2 abonnement, maar wil je wel een leuk kado? Bestaande klanten kunnen zeker weten profiteren van een leuke aanbieding. Je kunt een kado abonnement online afsluiten met verlenging. Je kunt zo je bestaande nummer meenemen en direct een leuke aanbieding ontvangen. Een abonnement afsluiten is zo online geregeld en in plaats van een nieuwe smartphone kan je kiezen voor een gratis laptop of tablet. Het maakt niet uit wat je grootste wens is je kunt hem in vervulling laten gaan met Tele2.

Gratis Playstation 4 bij Tele2

Naast een laptop of tablet kan je ook kiezen voor een gratis spelcomputer bij Tele2. Wat dacht je van de nieuwe Xbox of Playstation 4? Voor Tele2 is het geen probleem en je krijgt er ook nog eens een groot abonnement bij. Bij vrijwel iedere vergelijking blijkt Tele2 het goedkoopste te zijn voor een gratis spelcomputer. Natuurlijk moet je dit wel blijven vergelijken want iedere seconde kan dit weer veranderen. Het leuke is wel van Tele2 is dat je snel een gratis kado kan verdienen door alleen een abonnement af te sluiten. Je hoeft er eigenlijk helemaal niets voor te doen om een leuk kado binnen te halen. Dit wordt gezien als een groot pluspunt van het mobiele netwerk van Tele2.

Gratis kado bij Tele2

Ben je dol op luxe kado’s? Maar zit het er financieel even niet in? Geen probleem je regelt het gewoon online met Tele2. Voor je het weet heb je een leuk kado in huis dat je eigenlijk niet kon betalen. Dankzij de hulp van de mobiele provider kan je wel een Xbox voor een verjaardag geven. Je kunt hiervoor een leuk abonnement afsluiten voor slechts een paar euro per maand. Zo betaal je nooit teveel voor een abonnement en krijg je ook nog eens een leuk kado. Je hebt zo het kado al snel terug verdiend zonder dat je er moeite voor hoeft te doen. Je kunt vandaag nog een abonnement aanvragen en je kado zo snel mogelijk thuisgestuurd krijgen van Tele2. Voor je het weet heb je een nieuwe Xbox of Playstation 4 in handen. Het is allemaal mogelijk met een abonnement bij deze mobiele provider.