tabletsEen tablet is één van de gadgets op dit moment die je eigenlijk niet kan missen. Door in het bezit te zijn van een tablet wordt je leven ineens een stuk eenvoudiger. Je hoeft geen computer of laptop meer op te starten om snel even iets op te zoeken. Veel mensen zien het als een soort uitgebreide smartphone. Dit is het natuurlijk wel een beetje alleen kan je nog veel meer met een tablet. Dankzij het grote beeldscherm kan je eenvoudig filmpjes kijken of bankzaken regelen. Het is zelfs mogelijk om vanuit huis te werken op een tablet. Het enige nadeel van een gadget als de tablet is de prijs die ervoor gevraagd wordt. Door een gratis tablet kado abonnement af te sluiten betaal je helemaal niets. Je krijgt namelijk een gratis tablet kado bij het afsluiten van een abonnement. Maar voor welke tablet moet je kiezen als je een gratis tablet kado krijgt?

Apple Ipad

Eén van de grootste revoluties in de wereld van tablets is de iPad van Apple. De iPad was eigenlijk al direct populair vanaf de eerste introductie. In het begin wist niemand nog dat in de toekomst bijna iedereen de tablet in huis zou hebben. Dankzij deze revolutie is er veel verandert. Thuis werken werd eenvoudiger en tegenwoordig zoekt iedereen even iets op via de iPad in plaats van de computer. Doordat de iPad de allereerste tablet op de markt was is er de laatste jaren veel verandert. De iPad is steeds populairder geworden en het apparaat is tot een ware revolutie ontwikkeld. Op dit moment zijn er twee versies in Nederland op de markt. Je kunt kiezen voor de Apple iPad Air of de Apple iPad Mini. De Air is eigenlijk gewoon een grote versie van de Mini. Het verschil tussen de twee is dus vooral het formaat en de prijs. Voor een iPad Air wordt veel meer betaald, maar daar krijg je wel een prachtig Full HD Retina beeldscherm voor terug op een groot formaat. Filmpjes kijken onderweg wordt zo een stuk eenvoudiger en leuker om te doen. Wil je ook een iPad of andere tablet gratis krijgen? Sluit dan een GSM met tablet kado abonnement af. Je kunt dan zelf kiezen of je een iPad wil of een Samsung Galaxy Tab.

Samsung Galaxy Tab

Naast een iPad kan je bij een abonnement kiezen voor een gratis Samsung Galaxy Tab. Dit is de tablet variant van Samsung met een paar verschillen. Uiteraard krijg je bij Samsung net als bij Apple een Full HD beeldscherm. Het voordeel van een Samsung Galaxy Tab is dat thuiswerken eenvoudiger wordt. Je kunt bestanden als Excel, Word Powerpoint op je tablet openen en bewerken. Daarnaast kan je zelf nieuwe bestanden aanmaken en delen via Gmail. Een nadeel van de Samsung Galaxy Tab is wel dat je veel minder geheugen heb vergeleken met een iPad. Bij de Samsung krijg je slechts 1 GB intern geheugen tegen minimaal 16 GB op de iPad. Gelukkig kan je wel via Gmail eenvoudig bestanden delen, waardoor het geheugen iets wordt opgevangen. Je krijgt er tevens ook nog een leuke App store voor terug waarin heel veel Apps gratis zijn. Wil jij een Samsung Galaxy Tab gratis? Kies dan voor een GSM met tablet kado abonnement en kies voor de nieuwe Samsung Galaxy Tab.

Een gratis tablet kado is misschien wel veel leuker dan een simpele smartphone kado. Met een tablet kan je tenslotte veel meer dan alleen bellen of smsen. Je kunt bij een GSM met tablet kado abonnement helemaal zelf je een tablet uitzoeken. Het maakt niet uit of je voor een Samsung Galaxy Tab, iPad Air of iPad mini gaat. Het kan alleen wel uitmaken hoeveel belminuten je precies krijgt voor een GSM met tablet kado.