t-mobileT-mobile vindt klantenbinding enorm belangrijk. Nieuwe klanten en oude klanten worden dan ook echt in de watten gelegd. Zo spaart een huidige klant punten voor iedere factuur. Denk hierbij aan het maandelijkse geld dat je aan abonnementskosten kwijt bent. Als je genoeg punten hebt gespaard dan kan je iets leuks uitzoeken of een maand korting nemen op je abonnement. Dit is natuurlijk leuk als je al klant bent bij T-mobile. Maar wat kan je verwachten als nieuwe klant? Als eerste kan je natuurlijk een leuke smartphone uitkiezen zoals een iPhone of Samsung. Maar als je helemaal geen nieuwe telefoon nodig hebt dan kan je kiezen voor een luxe kado.

T-mobile gsm met kado aanbiedingen

T-mobile doet namelijk aan gsm met kado acties, waarbij je in plaats van een nieuwe smartphone gewoon een kadootje mag gaan uitzoeken. Dit zijn geen kleine kadootjes, maar echte luxe items. Denk hierbij aan de nieuwste spelcomputers, LED televisies, Soundbars, Laptops, iPads etc. Het is allemaal mogelijk als je een abonnement met kado afsluit. Dit kan voor nieuwe klanten bij T-mobile, maar ook voor bestaande klanten. Als jouw abonnement bij de provider afloopt dan kan je deze online verlengen met een kado. Het kado kan je helemaal zelf uitzoeken en dat maakt het natuurlijk extra interessant om te verlengen bij T-mobile. Iedere keer zijn er weer nieuwe leuke producten in de aanbieding. Je kunt zelf bepalen met wat voor een abonnement je het kado wilt hebben. Bij de meeste kado’s hoef je helemaal niets bij te betalen en kan je gratis verlengen met kado.

Een abonnement van T-mobile kan zelfs met kado helemaal zelf worden samengesteld. Online krijg je wel automatisch een paar aanbiedingen van mogelijkheden met kado. Zo krijg je bij minder belminuten uiteraard een goedkoper kado. Dit kan misschien een nadeel zijn, maar je kunt het ook zien als een voordeel. Zo kan je een luxe kado uitzoeken en krijg je er ook nog eens veel belminuten erbij. Bij een abonnement zijn de extra belminuten vaak het duurste en zo kan je flink besparen op onverwachte kosten. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een kado met T-mobile abonnement? Bekijk vandaag nog alle aanbiedingen en kado’s die je krijgt bij de provider.

Gratis kado bij T-mobile

Als je besluit om voor t-mobile met gratis kado te kiezen dan zijn er een aantal handige vergelijk tips. Want wat kan T-mobile je bieden als provider naast een leuk gratis kado? Als eerste behoort de provider tot een paar exclusieve aanbieders van een 4G netwerk in Nederland. Je kunt met de provider dus gebruik maken van snel internet. Daarnaast zijn er nieuwe startersabonnementen bij de provider. Dit betekent dat je voor een klein bedrag per maand gratis onbeperkt kunt smsen en bellen. Daarbij krijg je ook nog eens een internetbundel en een gratis kado. Natuurlijk betaal je fors meer dan een belbundel van 100 belminuten. Maar je krijgt er ook veel voor terug zoals een leuk kado en heel veel belminuten, smsjes en internet.

T-mobile en 4G

Als je een abonnement met internet gaat afsluiten bij T-mobile dan is het slim om even in de gaten te houden wat je nodig hebt. Is jouw toestel geschrikt voor 4G? Dan moet je meestal een internetbundel vanaf 5GB per maand nemen. Is jouw toestel niet geschrikt? Dan heb je aan 1GB of 2GB ruim voldoende. Het is wel slim om dit van te voren na te lopen want dit kan natuurlijk per aanbieding met kado weer anders zijn.

T-mobile verlengen met kado

Zit je nog niet bij T-mobile? Dan kan je nu direct een telefoon abonnement met kado afsluiten met cadeau. Je kunt zo direct profiteren van een scherpe aanbieding met een luxe cadeau. Uiteraard is dit ook mogelijk bij een verlening, mocht je al bij T-mobile zitten.