spelcomputersEen spelcomputer is natuurlijk het ideale kado voor een verjaardag. Maar het is meestal ook het duurste kado voor een verjaardag. Je kan het jezelf natuurlijk niet permitteren om je kinderen een nieuwe spelcomputer kado te geven. Toch is er wel een oplossing als je een spelcomputer gewoon gratis kado krijgt. Door een GSM met spelcomputer kado abonnement af te sluiten kan je online een nieuwe spelcomputer uitkiezen. Je hebt de keuze uit alle bekende oude en nieuwe spelcomputers. In plaats van een nieuwe smartphone krijg je nu gewoon een gratis spelcomputer kado. Maar welke gratis spelcomputer ga je uitkiezen bij een nieuw abonnement?

Wii U kado

Een Wii U is alweer even op de markt als de opvolger van de Wii. Het is eigenlijk een kleine upgrade van de populaire spelcomputer. Zo krijg je bij de Wii U een speciale controller. Dit is een controller in de vorm van een tablet. Door gebruik te maken van de tablet controller krijg je ineens toegang tot een nieuwe manier van spelen op de Wii. Daarnaast kan je nog de ouderwetse bewegingscontrollers gebruiken. Nog een mooie upgrade aan de Wii U is dat je Full HD beelden krijgt tijdens het spelen. Daarnaast verschijnen er nieuwe exclusieve games voor de Wii U zoals Mario Bross U, Lego City en Wii U Kart. Het zijn voornamelijk games voor de jongere spelers en de rest van het gezin. Wil je vandaag nog een gratis Wii u in huis halen? Sluit dan een GSM met spelcomputer kado abonnement af en krijg de Wii U gratis thuis.

Gratis Playstation 4 kado

Naast de Wii U kan je er ook voor kiezen om de splinternieuwe Playstation 4 gratis kado te krijgen. De nieuwe spelcomputer is tot wel vier keer beter dan de oude Playstation 3. Dit bewijst dan ook in de gigantische verkoopaantallen van de Playstation 4. De nieuwe spelcomputer vliegt als een warm broodje van de toonbank. Naast de fantastische specificaties is de Playstation 4 voorzien van exclusieve titels. Deze games kan je alleen op de nieuwe Playstation 4 spelen. Als dit precies de titel is waar je naar opzoek bent dan kies je natuurlijk voor de nieuwe Playstation. Toch is er één nadeel en dat is de grote kostenpost om de nieuwe spelcomputer te kopen. Door te kiezen voor een GSM met spelcomputer kado abonnement krijg je ineens de nieuwe Playstation 4 gratis. Wil je dus niet langer wachten en gewoon een Playstation 4 gratis kado krijgen? Sluit dan direct een abonnement af en laat de nieuwe Playstation 4 gratis thuis bezorgen, door een GSM met spelcomputer kado abonnement af te sluiten.

Gratis Xbox kado

De laatste spelcomputer die je gewoon gratis kan krijgen bij een GSM met spelcomputer kado abonnement is de Xbox. Wie wil nou niet de Xbox gratis thuis laten bezorgen? In plaats van een nieuwe smartphone kan je kiezen voor een gratis Xbox. Zo kan je exclusieve games zoals Halo, Gears of Wars en Kinect spelen op je nieuwe gratis Xbox. Het enige dat je hoeft te doen is een GSM met spelcomputer kado abonnement afsluiten. Vervolgens kan je aan de slag met de nieuwste games zonder dat je er een euro voor betaalt hebt. Daarbij krijg je ook nog eens maandelijks gratis belminuten en soms zelfs een internetbundel. Je kunt online jouw abonnement uitzoeken en kijken welke spelcomputer je gratis kado wil krijgen.