Playstation 4De nieuwe Playstation 4 is overal in Nederland uitverkocht. Het is op dit moment het gedroomde kado voor iedereen die dol is op games. De nieuwe revolutionaire spelcomputer is helaas niet voor iedereen weggelegd. Er moet namelijk een groot bedrag worden neergelegd om de nieuwe Playstation 4 aan te schaffen. Gelukkig is er nu ook een manier om de Playstation 4 gratis aan te schaffen. Sluit vandaag nog een GSM met Playstation 4 kado abonnement af en je kunt volgende week al spelen op je nieuwe spelcomputer.

Grote update van de Playstation 3

De Playstation 4 is een enorme upgrade van de oude Playstation 3. De spelcomputer is dan ook direct een groot succes geworden. Op de dag van de release was de spelcomputer in heel Nederland een hype en uitverkocht. Honderden mannen stonden s’nachts al te wachten voor de deur van hun favoriete gameswinkel. Ze konden zo in het bezit komen van de nieuwe Playstation 4. Ze wilde direct de nieuwste games erop spelen en de verbeteringen aan de spelcomputer merken. Ben jij ook zo benieuwd naar de spelcomputer? Of ken je iemand die de spelcomputer heel erg graag wil hebben? Sluit dan direct een GSM met Playstation 4 kado abonnement af en ontvang de spelcomputer gratis.

Verschillen gratis Playstation 3 en 4

De verschillen met de oude Playstation 3 zijn groot. Zo is de CPU van de Playstation 4 tot wel 4 keer groter dan de oude spelcomputer. Door de snellere kloksnelheid kunnen zware spellen worden afgespeeld op de nieuwe Playstation 4. Daar komt nog eens bij een intern geheugen van 8 GB. Dit is bijna 8 keer meer vergeleken met de oude Playstation 3. De interne opslagruimte voor al je filmpjes en foto’s is ook flink vergroot met 500 GB vergeleken met slechts 12 GB. Het is zelfs mogelijk om de harde schrijf van de Playstation 4 helemaal zelf te upgraden. De schrijf is namelijk vervangbaar en Playstation 4 kan zo nog sneller en sterker worden dan voorheen. Ben jij al helemaal om? Koop de Playstation 4 helemaal gratis door te kiezen voor een GSM met Playstation 4 kado abonnement.

Beschikbare spellen

Naast de geweldige features heeft de Playstation 4 een groot aantal exclusieve rechten op spellen. Dit zijn grote titels die je alleen kunt spelen als je in het bezit bent van de nieuwe Playstation. Eén van de rechten waar de meeste fans enthousiast over zijn is Killzone. Het zijn natuurlijk vooral de games waarom je voor bijvoorbeeld een Playstation 4 kiest en niet een Xbox of Wii. Natuurlijk zijn er in het begin nog niet veel spellen, maar naar mate de console langer uit is kan je steeds meer games kopen. De toekomst voor de Playstation 4 ziet er in ieder geval heel goed uit. Wil je deze nieuwe game console helemaal gratis kopen? Kies dan voor de meest exclusieve deal van dit moment namelijk de GSM met Playstation 4 kado abonnement.

Ben je benieuwd wat een GSM met kado + Playstation 4 abonnement kost? Kijk dan direct voor de leukste deal van dit moment. Je kunt zo direct het hele gezin blij maken met de nieuwe spelcomputer zonder dat je er één euro aan hoeft te besteden. Het enige dat je hoeft af te sluiten is een nieuw telefoonabonnement. Dit is ideaal als je natuurlijk je abonnement moet verlengen of als je een nieuw abonnement nodig hebt. Je kan dan direct profiteren van de voordelen van een nieuwe abonnement. Zo krijg je extra belminuten en natuurlijk de nieuwe spelcomputer helemaal gratis cadeau. Het is absoluut de beste deal die je kan vinden op dit moment voor een nieuw telefoonabonnement.

Bekijk Playstation acties

Ritel – gratis Playstation