televisieEen nieuwe LED TV is natuurlijk prachtig totdat je de prijs ziet. Vierhonderd euro is helemaal niets vooral als je echt opzoek bent naar LED. Natuurlijk verdient de TV zich sneller terug door de lange levensduur en lage energieverbruik. Toch is het een grote investering om ineens 400 euro uit te geven aan een nieuwe televisie. Gelukkig kan je nu in aanmerking komen voor een scherpe deal. Door jouw GSM abonnement te verlengen kan je een LED TV kado krijgen. Een GSM met LED TV kado is helemaal gratis en je betaalt alleen de abonnementskosten. Zo heb je een televisie gratis terugverdient in plaats van een nieuwe telefoon. Als je oude smartphone nog werkt dan heb je natuurlijk veel meer aan nieuwe LED TV.

Als je een GSM met LED TV kado wilt krijgen dan heb je een ruime keuze. De meeste kadootjes zijn zelfs het nieuwste van het nieuwste en dat maakt het een extra leuke deal. Je hoeft helemaal niets extra’s te betalen en gewoon een abonnement afsluiten. Voor je het weet krijg je de nieuwe LED TV thuisbezorgt. Maar als je een abonnement gaat afsluiten dan is het lastig om te kiezen. Je hebt namelijk niet één type LED TV waar je gratis uit kunt kiezen. Maar welke televisie kan je dan het beste nemen bij je nieuwe GSM abonnement?

Als eerste is er het formaat van je nieuwe televisie. De prijs van een gsm met kado abonnement wordt voor een groot gedeelte bepaald door het formaat van de televisie. Als je een kleine televisie erbij kado krijgt dan betaal je uiteraard minder voor een abonnement. Je bent dan niet verplicht om een 500 belminuten abonnement af te sluiten voor een LED TV. De meeste abonnementen gaan vanaf 32 inch dit is de kleinste maat, maar je kunt ook een GSM met LED TV kado nemen van 47 inch. Uiteraard heb je een stuk meer televisie als je voor 47 inch gaat. Toch is bij de keuze belangrijk om te kijken om welke ruimte het gaat. In een woonkamer is een 47 inch prettig om naar te kijken, maar voor een slaapkamer is het veel te groot. Denk hier dus goed over na voordat je gaat kiezen voor een televisie. Daarnaast is de afstand vanaf de televisie en de bank belangrijk. Een televisie van 32 inch heeft een afstand van 2,5 meter nodig. Bij een 46 inch is minimaal 3,5 meter afstand nodig.

Naast het formaat en de HD beeldkwaliteit zijn er nog de functies. Een televisie zend al lang niet meer alleen je favoriete series en films uit. Tegenwoordig zijn er heel veel zogenaamde smart tv’s. Bij deze televisies kan je nog veel meer dan alleen tv kijken. Als je kiest voor een Samsung LED Smart TV dan heb je zelfs een Google Play Store op je televisie. Door je televisie aan te sluiten op het internet kan je Apps downloaden op je televisie. Zo kan je ineens spelletjes spelen of filmpjes kijken op Youtube. Het smart systeem van de televisie wordt niet alleen gebruikt door Samsung, maar ook LG staat er bekent om. Het is wel zo dat je bij LG bijvoorbeeld weer andere Apps krijgt dan bij Samsung. Wil jij ook een smart LED televisie in je bezit hebben? Je kunt de LED TV gratis krijgen door een GSM met LED TV kado abonnement af te sluiten.

Zie jij het voordeel in een energiezuinige gratis LED TV? Door een GSM met LED TV kado abonnement af te sluiten kan de televisie deze week nog van jou zijn. Direct na het afsluiten van een abonnement wordt een afspraak gemaakt om jouw nieuwe TV te leveren.

Bekijk televisie acties

Ritel gratis led tv