kpn-loKPN heeft al jaren een top positie als het gaat om een abonnement. Een abonnement bij KPN staat bekend als een provider met een betrouwbaar netwerk. Daarbij heeft het een uitgebreid internet netwerk. Zo kan je kiezen voor een abonnement met 3G of zelfs 4G. Je kunt zo met hoge snelheden internetten op je smartphone. Een abonnement bij KPN kan je helemaal zelf samenstellen. Je kunt zo bepalen hoeveel belminuten je nodig hebt, maar ook het aantal smsjes en MB’s.

KPN informatie

Tegenwoordig heeft vrijwel iedereen een smartphone liggen. Natuurlijk wil je hierop kunnen interneten en het liefste onbeperkt. Als je voordelig uit wilt zijn dan kies je voor het 3G netwerk. Mocht je telefoon het al ondersteunen dan kan je een stapje sneller gaan met een 4G netwerk. KPN heeft het netwerk ondertussen in vrijwel heel Nederland opgezet en is hiermee sneller dan de concurrent. Een groot voordeel van KPN als mobiele provider met internet is dat je onbeperkt kan internetten. Natuurlijk sluit je een internetbundel af van bijvoorbeeld 1 GB. Als de 1GB op is dan rekenen heel veel providers extra geld per MB. De rekeningen kunnen zo vrij snel oplopen tot enkele honderden euro’s. Natuurlijk wil je dit liever niet meer meemaken. Gelukkig kan je nu een KPN met 4G netwerk afsluiten met een buiten de bundel kosten pakket. Dit betekent dat je tot 1 GB gewoon het snelle 4G netwerk hebt. Ga je over de 1GB heen? KPN zal je niets extra’s rekenen, maar verlaagt wel je snelheid. Met een lage snelheid kan je wel nog gewoon Whatsappen en e-mails sturen of ontvangen. Als je nog weleens over je bundel heengaat dan kan je zo flink besparen met KPN.

KPN is vaak aan de dure kant tenzij je kiest voor een 2 jaar abonnement. Regelmatig zijn er goede acties waarbij je veel krijgt voor weinig geld. Vooral een 4G internetbundel is een aanrader mits je een telefoon hebt die dit ondersteunt. Als je een telefoon hebt die dit nog niet ondersteunt dan kan je net zo goed voor 3G kiezen. Je bent minder kwijt per maand en je hebt gewoon snel internet vergeleken met het buitenland. Het ligt dus een beetje aan je smartphone welke keuze voor jouw het handigste is. Naast onbeperkt internet bestaan er al abonnementen bij KPN met een onbeperkt aantal smsjes en belminuten. Dit is ideaal als je veel smst of belt. KPN is één van de weinige met deze aanbieding.

Gsm met kado bij de KPN

Nog een voordeel van de provider is dat je bij KPN gratis gsm met kado acties kunt afsluiten. Denk aan een gratis spelcomputer die je kado krijgt bij een nieuw abonnement. Het is zelfs mogelijk om een kado te krijgen bij het verlengen van je abonnement bij KPN. Als je huidige smartphone nog gewoon werkt, dan kan het leuk zijn om te kiezen voor een gratis kado bij een abonnement. Waarom zou je dan nog een nieuwe smartphone willen als je oude nog steeds werkt? Je kan gewoon een 2 jarig abonnement afsluiten tegen een extra lage prijs. Daarnaast kan je kiezen uit diverse luxe kado’s. Je kunt kiezen uit een nieuwe Playstation 4, LED televisie, home cinema center, iPad, laptop of vele andere luxe kado’s. Het aanbod verandert regelmatig dus kijk vooral goed rond wat je leuk lijkt. Wil je dit jaar liever een tablet of ga je toch voor een nieuwe LED televisie? Je hebt binnen de telefoon abonnement met kado acties de keuze uit diverse leuke spullen. Kies altijd een leuk kado uit dat echt bij je past en waarvan jij denkt dat je een leuke deal gemaakt hebt. Bij de meeste kado’s betaal je zelfs niets bij, waardoor je het kado helemaal gratis krijgt.