ipadEen iPad is absoluut één van de populairste tablets op dit moment. Ieder jaar komt er een nieuw verbeterd model uit met nieuwe functies en mogelijkheden. Zo probeert het krachtige merk Apple iedere keer weer beter te worden. De tablet is populair onder zowel kinderen, jongeren als volwassenen. Het staat dan ook bij veel mensen hoog op het verlanglijstje om kado te krijgen. Een GSM met gratis ipad bij abonnement betekent dat je heel voordelig een abonnement kan afsluiten in combinatie met een gratis iPad. Zo kan je iemand blij maken met het leukste kado op dit moment of gewoon jezelf blij maken.

Ipad kado bij gsm

Op dit moment van schrijven heeft Apple geen iPad 1 of 2 meer. Apple heeft twee modellen en dat is de iPad Air of iPad mini. Bij een GSM met iPad kado kan je kiezen voor het nieuwste model of gewoon een ouder model. Beide hebben ze de kracht van Apple en kan je de nieuwste apps downloaden. Alleen is het nieuwste model uiteraard wel het beste dat op dit moment op de markt is. We gaan het daarom eerst hebben over de splinternieuwe iPad Air die je gratis kan krijgen door een GSM met iPad kado abonnement.

Gratis iPad air bij gsm

De iPad Air is een stuk dunner dan zijn voorgangers en dit betekent eenvoudiger meenemen in je tas. Met slechts een dikte van 7,5 mm is de Air net zo dik als een iPad Mini. Het gewicht ligt wel iets hoger, maar de nieuwe iPad is wel 130 gram lichter dan de voorganger. Daarnaast is de iPad Air uitgerust met een prachtig Retina display. Dit betekent dat je foto’s, apps en filmpjes op super hoge kwaliteit kan bekijken. De resolutie is flink verbeterd met 2048 x 1536 pixels. Zo kan je films en foto’s met meer details dan ooit tevoren bekijken. Daarnaast is misschien ook één van de belangrijkste verbeterpunten vergeleken met de iPad 2, de nieuwe A7 chip processor. De iPad kan zo nog beter multitasken en werkt sneller met zware spellen. Wil je deze gratis krijgen? Sluit dan een GSM met iPad kado abonnement af.

De resolutie van de fotocamera bij de iPad 2 was niet echt revolutionair te noemen. De resolutie was slechts VGA en dat kon volgens Apple flink verbetert worden. De nieuwe Air is dan ook voorzien van 5 megapixel fotocamera en misschien het belangrijkste een 720p HD videocamera. Dit betekent dat je HD filmpjes kan maken met je iPad. Zo heb je geen videocamera meer nodig als je een iPad meeneemt voor onderweg. Dankzij de verlichtingssensor op de iPad worden de filmpjes ook nog eens een stuk duidelijker. Eventueel is het zelfs mogelijk om op te nemen met 1080p HD, zodat filmpjes thuis terug gekeken kunnen worden op een HD televisie. Daarnaast kan je tien uur lang genieten van deze pracht tablet met een ideale batterij die een stuk dunner is dan de voorgaande. Het leuke van de iPad Air is dat je deze gratis kan krijgen door een GSM met iPad kado abonnement.

iPad mini

De iPad mini 2 is natuurlijk een kopie van de iPad Air. Alleen is alles net even iets kleiner. De tablet is wel voorzien van de snelle A7 chip en HD videocamera. Maar bovenal is het de eerste iPad Mini met een Retina Display. Mocht je dus een kleinere versie willen kies dan voor een gsm met iPad kado in de mini 2 versie.

GSM met kado klinkt natuurlijk prachtig, maar wat gaat je dit maandelijks kosten? Je vindt hier schitterende aanbiedingen bij verschillende providers. De maandelijkse prijs voor een GSM met iPad kado is ook heel erg afhankelijk van het model iPad. Wil je een iPad Air of een oude iPad 2? De prijs voor een GSM met gratis iPad kado bij abonnement is hier echt afhankelijk van. Zorg er in ieder geval voor dat je de leukste deal bij ons afsluit via de T-mobile, Vodafone en KPN. Je bent zo altijd voordelig uit voor een officiële GSM met iPad kado abonnement.

Bekijk gratis iPad acties:

Ritel gratis Ipad