Het gebeurt regelmatig dat een abonnement gewoon verlengd wordt. Je huidige provider bevalt goed en je wilt eigenlijk niet wisselen van telefoonnummer. Toch kan het zeker weten lonen om eens goed rond te kijken. Je kunt namelijk veel gratis krijgen bij een abonnement. Een aantal leuke tips om voor rond te kijken hebben we hier op een rijtje gezet.

Een spelcomputer gratis bij een abonnement is misschien wel één van de populairste kado’s bij een telefoonabonnement. Je kunt kiezen uit de populaire spelcomputers zoals de Xbox, Wii U en zelfs de nieuwe Playstation 4. Dit zijn natuurlijk hele leuke kado’s voor verjaardagen die je normaal nooit kan geven. De prijs van een kado in de vorm van een spelcomputer is natuurlijk veel te hoog. Gelukkig kan je gratis bij abonnement een leuk kado uitzoeken in de vorm van een spelcomputer. Je kunt zo iemand echt gelukkig maken met een splinternieuwe spelcomputer. Het leuke is dat je er helemaal niets extra’s voor betaald. Maar hoe kan je gratis bij abonnement een spelcomputer kado krijgen? Dit is heel simpel want je krijgt de spelcomputer in plaats van een smartphone. De gemiddelde smartphone kost ook tussen de € 200 en € 600. In plaats van een nieuwe gsm kunnen de providers zo ook een nieuwe spelcomputer geven. Dit is natuurlijk veel leuker in plaats van een nieuwe smartphone. Vooral als je oude smartphone gewoon nog werkt.

Gratis bij abonnement kan je nog veel meer luxe producten krijgen naast een spelcomputer. Wat dacht je bijvoorbeeld van een LED televisie? Een nieuwe televisie kan je natuurlijk altijd wel gebruiken. Je denkt nu misschien aan een goedkope televisie van een onbekend merk, maar gratis bij abonnement kan je werkelijk alles uitzoeken. Van luxe 47 inch Samsung televisies tot LG en Panasonic. Zelfs een Sony Bravia staat gewoon in de lijst van gratis bij abonnement. Je hoeft hiervoor alleen een abonnement af te sluiten en helemaal niets bij te betalen. Bij een nieuwe televisie hoort natuurlijk ook een luxe home cinema set. Gelukkig kan je deze ook gratis kado krijgen bij een abonnement. Natuurlijk heb je dan wel twee abonnementen nodig, maar misschien heeft je vriend of kind ook nog een nieuw abonnement nodig? Zo krijg je gratis bij abonnement een LED TV en een home cinema set.

Je kunt gratis bij abonnement ook leuke elektronica kado’s krijgen. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe tablet of laptop. Als je een nieuwe tablet wilt hebben dan kan je kiezen tussen een iPad of de Samsung Galaxy Tab. Het is allemaal gratis mogelijk bij het afsluiten van een abonnement. Maar als je liever een gratis laptop wilt in plaats van een tablet dan is dit ook gewoon mogelijk. De keuzes uit luxe kado’s lijken soms onbeperkt te zijn. Het enige dat je hoeft te doen is een abonnement afsluiten voor je telefoon. Vervolgens kan je kiezen uit verschillende leuke kado’s die je gratis kan bestellen. Dit kan een prachtige Tom Tom navigatie zijn of een nieuwe computer. Het maakt helemaal niet uit wat je precies wilt want je bepaald helemaal zelf je kado. Bij het kado dat je uitzoekt kan je direct een abonnement uitkiezen. Je kunt kiezen uit alle bekende merken en uiteraard uit verschillende aanbiedingen. De meeste abonnementen lopen twee jaar en je kunt kiezen uit diverse belminuten en bundels. Zo kan je gewoon een luxe abonnement nemen met 500 belminuten en 1GB internet. Daar krijg je vervolgens je gratis product bij zodat je weer vooruit kan. Zijn je twee jaar verlopen? Dan kan je weer een nieuw abonnement afsluiten met kado. Zo heb je iedere twee jaar weer een leuk gratis telefoon abonnement met kado.