Telefoon abonnement met kado

gratis telefoon abonnementWaarom zou je veel geld neerleggen voor de nieuwste iPhone of Samsung terwijl je ook een gaaf kado kan krijgen? Bij een telefoon abonnement met kado bepaal je helemaal zelf wat je krijgt voor een nieuw telefoon abonnement. Je kan je abonnement verlengen of overstappen naar een andere provider. Uiteraard kan je ook bij een compleet nieuw telefoon abonnement kiezen voor een passend kado. Het kado dat wordt weggeven is heel erg afhankelijk van het soort telefoon abonnement dat je kiest.

Als je een klein telefoon abonnement kiest dan heb je uiteraard een kleinere keuze uit kado’s. Maak zelf een keuze wat je graag maandelijks wil uitgeven aan je telefoon abonnement en vergelijk online welke provider de beste aanbieding heeft. Heeft jouw huidige aanbieder helemaal geen leuke aanbieding? Geen probleem je kan namelijk een gsm abonnement met kado afsluiten bij een andere provider. Dit wordt geleverd met gratis overstap service zodat je jouw telefoonnummer gewoon kan behouden.

Telefoon abonnement met cadeau in de vorm van een gratis iPad

Lijkt het jouw geweldig om een gratis tablet te hebben? Maar wil je er eigenlijk geen paar honderd euro voor neertellen? Wij kunnen dit heel goed begrijpen en daarom adviseren we je graag om een telefoon abonnement met kado te nemen. Diverse telefoon providers bieden telefoon abonnementen aan waarbij je een gratis iPad kado krijgt. Je kan zelf kiezen of het een iPad mini of iPad Air gaat worden. Aan de hand van je keuze zit er natuurlijk wel een bepaalde klasse telefoon abonnement aan verbonden. Een telefoon abonnement met gratis iPad Air is natuurlijk duurder dan een iPad mini. Ontdek zelf de verschillende opties bij een nieuw telefoon abonnement. Benieuwd geworden hoeveel geld je precies kan besparen? Vergelijk de verschillende abonnementen en waarschijnlijk ben je goedkoper uit dan met een nieuwe iPhone 6.

Gratis telefoon naast een kado

Het enige nadeel aan telefoon abonnement met cadeau is vaak dat je nog een goed werkende telefoon in je bezit moet hebben. Het toestel moet ook nog eens simlock vrij zijn om zo te gebruiken bij je telefoon abonnement. Heb je dit niet? Dan ben je toch min of meer verplicht om geen kado te kiezen. Gelukkig zijn er wel telefoon providers die hier een oplossing voor hebben. Ze bieden een pakket aan waarbij je een kado naar keuze krijgt en een simpele smartphone. Verwacht hierbij geen iPhone, maar een simpele Samsung die misschien net € 100 waard is. Dit geeft allemaal niets want zo heb je toch een nieuw toestel en ook nog eens een kado naar keuze. Niet alle providers hebben deze aanbieding dus het is wel even slim om goed te gaan zoeken naar een leuke aanbieding.

Telefoon abonnement + kado en gratis laptop

Werk je toch liever op een laptop dan een tablet? Dit kan natuurlijk vooral als je regelmatig vanuit huis werkt. Een gsm abonnement met kado en gratis laptop is dan een slimme optie. Je krijgt de laptop al in ruil voor een klein telefoon abonnement. Voor dit geld kan je zelf geen telefoon abonnement afsluiten en ook nog eens een laptop kopen. Het is dus zeker een slimme investering om eens te informeren naar een telefoon abonnement met kado in combinatie met een gratis laptop. Zodra je een nieuw telefoon abonnement hebt afgesloten wordt de laptop vaak al binnen een week thuisbezorgd. Je laptop wordt thuisbezorgd zodra alles voor je nieuwe telefoon abonnement is geregeld. Dit kan overigens heel even duren vooral als er gebruik gemaakt wordt van een overstapservice. Zodra alles is geregeld wordt je telefoon abonnement met gratis kado afgesloten.