3dsEen nieuwe smartphone kost al snel € 200 tot € 600. Maar misschien wil je helemaal geen luxe telefoon of doet je oude telefoon het eigenlijk nog wel best. Als dit bij jou de situatie is, dan kan je ervoor kiezen om een abonnement af te sluiten met een ander kado. Een GSM met 3DS kado abonnement geeft de populaire 3DS gratis weg bij een abonnement. Je hoeft dus geen gekke dingen af te sluiten, maar gewoon een telefoon abonnement. In plaats van de nieuwste smartphone krijg je dit keer een 3DS kado.

De 3DS is voor veel kinderen, maar ook volwassenen een enorm succes. Het is eigenlijk een combinatie van de ouderwetse Gameboy en een spelcomputer. Alleen dit keer kan je de spelcomputer gewoon meenemen in een tas of handtas. Je kunt zo overal ter wereld even spelen op de 3DS. Kinderen zijn zo uren zoet en ouders kunnen terwijl ze aan het wachten zijn even een spelletje spelen. Bekende titels zoals Super Mario, Skylanders en Animal Crossing kunnen op de kleine spelcomputer gespeeld worden. Een unieke toevoeging aan de 3DS is dat je in 3D kan spelen. Als je dit liever niet wilt, dan kan je dit met één schuifknopje uitzetten. Nintendo speelt zo in op de nieuwe 3D televisies alleen dit keer met een spelcomputer. Wil je ook graag een 3DS? Voor jezelf of voor je kind? Je kan nu een 3DS gratis krijgen bij een GSM met 3DS kado abonnement.

Een 3DS is niet alleen leuk om op te spelen, maar ook een veilige manier van spelen voor je kind. Je bepaalt als ouder namelijk zelf welke spelletjes je kind mag spelen. Dit doe je door de spellen voor je kind te kopen. Op een tablet kan een kind al snel afdwalen naar het internet met alle gevaren van dien. Bij een 3DS is dit niet mogelijk en kan je kind alleen de spellen spelen die je voor ze gekocht hebt. Als je vandaag nog een gratis 3DS thuisgestuurd wilt krijgen dan kan je dit online regelen door een GSM met 3DS kado abonnement af te sluiten.

Natuurlijk kan je ook spelletjes spelen op je smartphone, maar de beleving op een 3DS is veel leuker. Je kunt er aparte spelletjes voor kopen en eenvoudig spelen op het apparaatje. Het is ook de ideale handheld om mee te nemen in het vliegtuig of tijdens een lange autorit. Zowel volwassenen als kinderen kunnen uren zoet zijn met een 3DS. Alleen de aanschafprijs is een reden waarom veel kinderen nog geen 3DS hebben. Gelukkig kan je de spelcomputer nu helemaal gratis krijgen. Dit maakt het ineens een stuk betaalbaarder om een 3DS kado te geven. Door te kiezen voor een GSM met 3DS kado abonnement betaal je ineens hetzelfde als voor een GSM abonnement. Alleen nu krijg je er gewoon een gratis spelcomputer bij kado in plaats van een nieuwe smartphone. Ideaal voor als je kind graag een 3DS voor de verjaardag wil en je zelf geen nieuwe smartphone nodig hebt.

Een 3DS gratis kado doen kan in combinatie met een abonnement bij bekende providers. Je bepaalt helemaal zelf hoeveel je maandelijks voor je abonnement wilt betalen. Zo heb je de keuze uit providers als Hi, T-mobile of KPN. Ze hebben allemaal een leuk aanbod voor een GSM met 3DS kado abonnement. Bij de één krijg je bijvoorbeeld voor hetzelfde geld een gratis 3DS met extra veel belminuten, terwijl je bij de ander veel minder belminuten krijgt. Vergelijk dit online goed voordat je een GSM met 3DS kado abonnement afsluit.